Road to Japan Islamic Beauty Trip with Moeslema.com

Hai semuanyaaaa, jadi gini aku nulis nggak cuma di blog ini aja, ada lagi di moeslema.com.

Nah ternyata dipilih 10 orang untuk memperebutkan hadiah utama free trip to Japan!

10 grandfinalists

nah untuk legally considered as a grand prize winner, aku harus memenuhi 3 syarat,

  1. Membuat 9 artikel untuk kategori dan tema yg sudah ditentukan
  2. Gain 100 viewers for each article
  3. Buat video profile

And i need your help! Please kindly open these links to gain my viewers number:

http://moeslema.com/chooseme-gaun-ala-yukata-kimono/

http://moeslema.com/chooseme-motorcycle-vs-bicycle/

http://moeslema.com/chooseme-should-i-choose/

http://moeslema.com/chooseme-where-do-they-place-muslims/

http://moeslema.com/chooseme-kok-banyak-yang-suka-banget-sih-sama-jepang/

http://moeslema.com/chooseme-cutteristic/

http://moeslema.com/chooseme-ケーキ/

http://moeslema.com/chooseme-manis-pedas-asin-asam-jadi-satu/

http://moeslema.com/chooseme-smile-motion-2015-yuk-kita-bantu-penderita-celah-bibir-dan-langit-langit/

arigatou gozaimasu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s